به گزارش گروه دريافت خبر ایزدفردا " در متن اين بيانيه آمده است: «مرد خوب «قصههاي خوب براي بچههاي خوب» از ميان ما رفت.
مهدي آذريزدي از پيشکسوتان ادبيات کودک ايران که عمر خود را در تنهايي و انزوا به خدمت بيدريغ و بي چشمداشت ادبيات کودک اختصاص داد، با تني رنجور و دلي شکسته، جهان را وداع گفت.
آذريزدي به عنوان يکي از پيشگامان راهگشاي ادبيات کودک ايران با سختکوشي و اندوختهي فردي و تجربهي گرانبار، کار بازنويسي و راه بازآفريني از متون ادبي کهن را با نثري روان و خوشخوان براي نويسندگان نسل بعدي گشود و موي در اين راه سپيد کرد تا ادبيات کودک ايران سپيدروي و سربلند باشد.
انجمن نويسندگان کودک و نوجوان فقدان اين نويسندهي فداکار، سادهزيست و سختکوش را به همهي اهالي فرهنگ و ادبيات، بويژه همکاران ادبيات کودک و نوجوان تسليت ميگويد.
او با بازنگاري خلاق آثار متعدد تا کنون بيش از چهار دهه لذت خواندن را به کودکان ايران چشانده؛ از همينروي بيگمان نام او به عنوان يکي از تثبيتکنندگان نهاد ادبيات کودک و عضو پيشکسوت انجمن نويسندگان بر تارک تاريخ ايران خواهد درخشيد.
براي علو روح بزرگ اين جاودانهمرد ادبيات کودک، از يزدان پاک طلب اجر عظيم ميكنيم و براي بستگان و دوستدارانش شکيبايي، سلامت و سربلندي آرزو داريم.»
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 04,فوریه,2025